Vilkår og betingelser

Nettbutikken er satt opp slik at du må enten ha en registrert PayPal-konto for å få gjennomført en bestilling, eller kontakte oss for å betale med Vipps. Dersom du ikke har/ønsker å opprette en PayPal-konto kan du allikevel betale direkte med kort via Paypal, uten å lage konto der. Du kan også sende en mail til KISS@snx.no eller via kontaktskjemaet. (Se forklaring for handel via kontaktskjema nederst i denne artikkelen.)

Dersom du bestiller via nettbutikken blir beløpet trukket fra din PayPal-konto med en gang. Varene vil bli sendt fra oss snarest.

Vi tar forbehold om at noen objekter kan være utsolgt, og at det kan forekomme feil i priser og kvalitetsvurderinger.

FRAKT: Vi pakker forsvarlig og sender med posten etter deres satser. Vi sender i utgangspunktet varene med vanlig A-post med mindre annet er ønskelig. Andre forsendelsesmetoder vil nødvendigvis føre til en annen fraktpris.

Våre fraktpriser er som følger :

  • 1 gjenstand (unntatt LP/maxi/rulleposter): NOK 45,-
  • 1 rulleposter 1 LP eller flere smågjenstander: NOK 90.-
  • Større sending (2 LP, 2 blader, flere rullepostere etc.) NOK 140.-
  • Makspris pr ordre: NOK 150,- Sendes da som sporbar Norgespakke
  • Personlig henting er selvsagt gratis.
  • Alle fraktpriser gjelder innad i Norge. Skal forsendelsen sendes til utlandet gjelder andre satser. Kontakt oss for priser

BETALING: Forskudd til bank eller med VIPPS (Via kontaktskjema) eller bruk betalingstjenesten PayPal (direktekjøp i nettbutikk).

GARANTI: Det gis ingen garanti på objektene. Ei heller på postsendinger som ikke sendes som pakke med sporing (Norgespakke), disse er forsikret. 

MEN: Er du misfornøyd med noe du handler så kontakter du oss, vi blir garantert enige selv om jeg ikke gir garanti på objektene. 

 

Dersom du sender inn din bestilling via kontaktskjemaet gjelder følgende vilkår:

Skriv inn i skjemaet det du ønsker å bestille. Husk å fylle inn artikkelnummer.

Vi sender deg en bestillingsbekreftelse pr  mail med informasjon om hvilke objekter som er reservert til deg og en samlet pris inkl frakt samt kontonummer for innbetaling eller telefonnr til Vipps  

Vi avventer din innbetaling i 7 dager. Er den ikke mottatt til da anser vi salget som annulert og objektene legges ut for salg igjen. 

Kontakt

Steffen Nordahl BODØ
KISS@snx.no